Channable

Amazon is één van de bekendste marktplaatsen ter wereld. Miljoenen mensen kopen producten op Amazon, plus het platform is zeer innovatief. Hoewel de ene ondernemer het platform gebruikt als extra afzet kanaal voor zijn producten, zijn er ook enorm veel relatief kleine ondernemers die met Amazon als hoofdkanaal een extra inkomstenstroom realiseren. Voor ondernemers met meerdere producten kan Channable een tijdbesparende optie zijn.

Wat is Channable precies?

Channable is een tool die helpt bij het verkopen van producten via diverse platformen en websites. De tool wordt veelal gezien als tijdbesparende optie. Channable helpt ondernemers bij het verspreiden van hun producten bij platformen zoals Amazon en Bol.com. Je dient eenmalig een productfeed te creëren en Channable kan deze hierna verspreiden bij de gewenste platformen. Hierdoor kun je met weinig moeite al jouw producten verkopen via deze platformen. Channable geeft de mogelijkheid om met weinig moeite jouw afzet te laten groeien. Ook kan Channable voorraden bijhouden en aanpassen waarvan de voordelen natuurlijk voor zich spreken.

Channable voor Amazon inzetten?

Ben je actief op Amazon of wil je actief worden op Amazon en hierbij Channable gebruiken dan wil je vast weten wat de meerwaarde is van de tool. Voor ondernemers die beschikken over een webshop is Channable zeer handig, door de webshop de koppelen met Channable kun je alle producten die je op je webshop verkoopt ook aanbieden op Amazon. Deze koppeling loopt via een API, hierdoor kun je gemakkelijk je productdata exporteren. Daarnaast geeft Channable een seintje waardoor de binnengekomen bestellingen direct doorgaan naar het eCommerce platform. Zoals eerder benoemd geeft de tool ook nog de mogelijkheid om automatisch de voorraad bij te houden en het product niet meer te tonen wanneer deze voorraad op is. Ook kun je Channable gebruiken bij andere bekende platformen waardoor je meerdere additionele afzetkanalen creëert.

Advies bij het inzetten van Channable voor Amazon

Het installeren en inzetten van Channable is voor veel ondernemingen een tijdbesparende uitkomst die enorm veel extra afzet kan creëren. Echter is de tool voor veel Ondernemers nieuw en beschikken zij niet over de benodigde kennis voor het succesvol inzetten van Channable bij Amazon. Onze experts bieden hier de helpende hand, met veel kennis en ervaring met Channable kunnen onze experts ervoor zorgen dat jouw producten online zichtbaar zijn op Amazon en eventueel andere bekende platformen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek! Wij helpen je graag om meer afzet te generen.