Cursus Amazon

Marketplaces als Amazon en Bol.com nemen toe in populariteit en veel marktkenners verwachten ook dat deze trend zich door zal zetten. De verkoop van producten via deze marktplaatsen is dan ook in onze ogen de toekomst van e-commerce. Wil jij jouw producten succesvol vermarkten via Amazon?

Wil jij meeliften op het verkeer en de slagkracht van Amazon? De cursus “Verkopen via Amazon” geeft je inzicht hoe je mee kunt liften op het volume van Amazon!

Wie geeft de cursus?

Amazon-marketing.nl is onderdeel van LEQUAL. Binnen LEQUAL is een team van meer dan 20 digital professionals aanwezig en de cursus Amazon zal door één van deze specialisten gegeven worden. Afhankelijk van de vragen die we ontvangen bij de inschrijving zullen we een specialist selecteren die het meest geschikt is voor de vragen die voor de betreffende cursus relevant zijn.

Voor slechts €740,- euro Amazon Expert worden?

Voor wie zijn Amazon cursussen bedoeld?

De cursus is voor iedereen bedoelt die momenteel een webshop heeft of op wilt gaan zetten. Daarnaast kan het ook interessant zijn voor mensen die een fysieke winkel hebben waarbij de producten ook geschikt zijn voor een afzetkanaal als Amazon. We leren je in de cursus stapsgewijs hoe je via Amazon extra omzet kunt behalen en hoe je jouw product succesvol kunt vermarkten via Amazon.

Wat kan de cursus opleveren?

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan tijdens andere trajecten welke we jou in één dagdeel met jou delen! Zo kun jij direct profiteren van deze kennis zonder daar (veel) leergeld voor te betalen, op de cursuskosten na natuurlijk!